BİZE NE GEREK?
SOS
- 3 adet közlenmiş kapya biber
- 2 diş sarımsak
- 5 adet kapari
- 2 yaprak taze fesleğen
- 5 adet iri ceviz
- zeytinyağı
- limon kabuğu rendesi
- tuz
- karabiber
- Yarım kg kuzu böbrek
- 1 bardak haşlanmış meksika fasulyesi
- tereyağı
- kekik, pul biber
- tuz
- karabiber
NASIL YAPIYORUZ?
- Kapya biberler kapari, fesleğen, ceviz tuz karabiber ve zeytinyağı ilavesiyle mayonez kıvamına gelinceye kadar blenderda çekilir.
- Böbrekler ılık suda bekletilir ve zarları soyulur
- Kurulanır, tuz, karabiber,kekik ve pul biberle harmanlanır
- Tereyağında ızgara yapılır.
- Meksika fasulyeleri de tereyağında tuz ilavesiyle çevrilir
- Arzu edilen şekilde tabağa yerleştirilir.